ASHTANGAYOGA MYSORE STYLE

25 juni till 4 augusti 2012 håller vi Shalan i Solkusten, Hoburgsvägen 23, öppen för träning i Ashtanga Vinyasa Yoga - Mysore style.


Ashtangayoga är en fysisk form av yoga med betoning på andning och flöde, som har utvecklats i sin nuvarande form av Sri K. Pattabhi Jois i Mysore i södra Indien. Sekvensen av rörelser är bestämd och sker i en viss ordning och med ett visst antal andetag. Allteftersom kroppen blir starkare och öppnare kan man kan lägga till fler rörelser. Det flöde som uppstår av att andning och rörelse går i takt är ashtangayogans signum. Med tiden känns det som en meditation i rörelse. Det fullständiga namnet är ashtanga vinyasa yoga, där vinyasa betyder just flöde.

Mysore style betyder att alla tränar i sitt tempo med en lärare som bara korrigerar. För att kunna träna Mysore Style måste man ha gått en introduktionskurs.

Vi kommer erbjuda Mysore Style varje dag mellan 8-10. Stängt lördagar.
För dig som vill gå en ledd klass istället erbjuds det måndagar, onsdagar och fredagar 10-12. Då krävs föranmälan till läraren senast dagen innan. Se vilken lärare som är aktuell den vecka du är där.


Vid ett antal tillfällen kommer vi erbjuda tredagars introduktionskurser. Kurserna erbjuds vid efterfråga.

Lärare är:

Lotta Bertilsson, 25 juni - 10 juli, 070 858 09 75

Natalia Paisano, 25 juni - 29 juni

Camilla Håkanson, 16 juli till 28 juli, 070 424 44 10

Britta Larsson-Jones, 16 juli till 28 juli



Om du är intresserad och vill veta mer så maila [email protected].

Om Shanti


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0